Werkplaats

DSC_0067Onderhoud en reparatie

Autobedrijf Van de Bunt helpt u graag uw auto te onderhouden en zo nodig te repareren. We doen dit met de hoogst mogelijke kwaliteit, voor een scherpe prijs. Zo houdt u uw auto in optimale conditie waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

Restyling

Restylen is het wegwerken van cosmetische beschadigingen. Kleine deukjes en krasjes kunnen vakkundig worden weggewerkt. Van de Bunt zorgt ervoor dat uw auto, ondanks vele jaren gebruik, er weer als nieuw uitziet.

Airco onderhoud

In de moderne auto is een airco of klimaatregeling bijna niet meer weg te denken. Natuurlijk heeft zo’n airco of klimaatregeling ook onderhoud nodig i.v.m. het voorkomen van ongewenste luchtjes en ziektekiemen. Een servicebeurt aan uw airco of klimaatregeling kan bij ons worden uitgevoerd, informeer naar de scherpe prijs!

STEK Erkenning

steklogoSTEK erkenning is een waarborg dat de onderneming en de bij hem in dienst zijnde CFK-monteur bekend zijn met de mogelijke milieugevolgen van hun handelingen en daarom zorgvuldig omgaan met CFK- en HFK-houdende koudemiddelen.

Laat uw airco installatie minstens eens per jaar controleren. Voor installaties met een koudemiddelinhoud van 3 kilogram en meer is dit al verplicht. De installatie wordt dan door vakmensen gecontroleerd op de goede werking en zo nodig gereinigd. Het smelten van de ijsafzetting op de leidingen veroorzaakt een plasje water onder de auto. Dit is een normaal verschijnsel als u de airco gebruikt.

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:30
Dinsdag 08:00 – 17:30
Woensdag 08:00 – 17:30
Donderdag 08:00 – 17:30
Vrijdag 08:00 – 17:30

Lunchpauze van 12.15 tot 13.00 uur

Zaterdag 08:00 – 12:30

Zon- en feestdagen gesloten